8 000 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Brosway női acél medál a Trés Jolie "Friendly" (Barátságos) kollekcióból "Life is better with a dog" (Az élet jobb egy kutyával) gravírozással. A medál rózsaarannyal van bevonva. A kollekció medáljai alkalmasak a Brosway Trés Jolie karkötők és nyakláncok kiegészítésére. Méret:

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Brosway női acél medál a Trés Jolie "Friendly" (Barátságos) kollekcióból "Life is better with a dog" (Az élet jobb egy kutyával) gravírozással. A medál rózsaarannyal van bevonva. A kollekció medáljai alkalmasak a Brosway Trés Jolie karkötők és nyakláncok kiegészítésére. Méret:

Medálok

A Medálok alkatéziséhez tartozó weboldalunk a Medálok kategóriában nyújt segítséget és információt az érdeklődőknek. A medálok fontos részei lehetnek az alkatézisnek, hiszen jelképesen hordozzák az alkatézis üzenetét és emlékeztetnek a vallási élményekre.

A weboldalunk célja, hogy átfogó tájékoztatást nyújtson a Medálok kategóriába tartozó tárgyakról és azok szimbolikájáról. Nálunk lehetőség van megismerni és tanulmányozni a medálok történetét, jelentését és használatát az alkatézisben. Minden medál bemutatása során részletes leírást olvashatunk az adott medál kulturális és vallási kontextusáról.

A Medálok alkatéziséhez tartozó weboldalunkon átfogó képgaléria is megtalálható, amely bemutatja a különböző medálokat különböző vallási és kulturális hagyományokban. Ezáltal a látogatók megismerhetik a medálok változatosságát és sokszínűségét a világ különböző részein.

Emellett a weboldalunkon olyan tartalmak is elérhetőek, amelyek segítenek a Medálok alkatézisének megértésében és alkalmazásában. Olvashatóak inspiráló személyek történetei, akik medálokat viseltek és ezek hogyan járultak hozzá a vallási tapasztalataikhoz. Továbbá, tippeket és ötleteket is találhatunk a medálok kreatív felhasználására az alkatézis során.

A weboldalunk felülete egyszerű és könnyen kezelhető, a látogatók gyorsan megtalálhatják az érdeklődési területüknek megfelelő információkat. A kategóriák szerinti rendezés lehetővé teszi a könnyű navigációt a weboldalon, így a látogatók gyorsan megtalálhatják az érdeklődésüknek megfelelő medálok leírásait és képeit.

Összességében, a Medálok alkatéziséhez tartozó weboldalunk célja, hogy széleskörű információval szolgáljon a medálok jelentéséről és alkalmazásáról az alkatézisben. Reméljük, hogy weboldalunk segít a látogatóknak elmélyíteni vallási élményeiket és inspirációt nyújt a Medálok használatához az alkatézis során.


SOFIA ezüst medál  medál AUSFBA1ZZ0P-ZY SOFIA ezüst medál medál AUSFBA1ZZ0P-ZY

Finom patkó alakú medál, amely a boldogságot szimbolizálja. A patkót átlátszó cirkóniák díszítik. Súly: 1 g. Medál méretei: 12 x 19 mm (fogantyúval). A lánc nem része.

ENGELSRUFER angyal medál  medál ERP-ANGEL-SR ENGELSRUFER angyal medál medál ERP-ANGEL-SR

Engelsrufer Angyal ezüst medál, rózsaarannyal bevonva. S méretű medál mérete: 26 mm.

SOFIA ezüst kereszt medál  medál DOZFPR-PZA-ZW SOFIA ezüst kereszt medál medál DOZFPR-PZA-ZW

Ezüst kereszt medál, átlátszó cirkóniákkal díszítve. A lánc nem része. Súly: 1 g. Méretek kb.: 10 x 20 mm fogantyúval.

SOFIA ezüst Buddha medál  medál SJ230215.200 SOFIA ezüst Buddha medál medál SJ230215.200

Női ezüst medál Buddha. A lánc nem tartozék. Méret: 10 x 24 mm fogantyúval. Súly: 3 g.

CUTIE arany szív medál C1604 CUTIE arany szív medál C1604

Szív alakú gyermek medál 14 karátos fehéraranyból. Súly: 0,47 g. A lánc nem része a medálnak. Ha korábbi szállításra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon, és mi közvetlenül a beszállítóval egyeztetünk a rendelkezésre állásról.

CUTIE arany medál virág C2149 CUTIE arany medál virág C2149

Virág formájú gyermek medál, átlátszó cirkóniákkal díszítve, fehér 14 karátos aranyból. Súly: 0,50 g. A lánc nem része a medálnak. Ha korábbi szállításra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon, és mi közvetlenül a beszállítóval egyeztetünk a rendelkezésre állásról.

Medál 316L acélból, fénymáz a kék szín árnyalataiban, csillagok és csónak Medál 316L acélból, fénymáz a kék szín árnyalataiban, csillagok és csónak

Téglalap alakú acél medál ezüst színben világoskék és sötétkék fénymázzal, három csillag és csónak a tengeren.

Medál nemesacélból - ezüst kerék és cirkónia kő Medál nemesacélból - ezüst kerék és cirkónia kő

Acélból készült medál kerék alakban a közepén egy cirkóniával.

Két medál 316L acélból, szív - ezüst és fekete szín, mackó, felirat, cirkónia Két medál 316L acélból, szív - ezüst és fekete szín, mackó, felirat, cirkónia

Acél szív alakú kettős medál barátoknak kétféle színben, gravírozott medvék, \"best\" és \"friends\" feliratok, átlátszó cirkóniák.  

Medál sebészeti acélból, aszimmetrikus szív körvonal, pillangó kontúr arany színben Medál sebészeti acélból, aszimmetrikus szív körvonal, pillangó kontúr arany színben

Acél medál, két kontúr - egyenetlen szív alakban ezüst színben és pillangó arany árnyalatban.  

Medál sebészeti acélból arany színben - tükörfényű kerek tábla Medál sebészeti acélból arany színben - tükörfényű kerek tábla

Fényes acél medál arany színű lapos kerek táblával, sima csillogó felszínnel.  

Medál sebészeti acélból - tükörfényes \ Medál sebészeti acélból - tükörfényes "I" betű

Acél medál ezüst színárnyalatban, \"I\" betű, fényes felület.

Medál 316L acélból - ezüst színű gitár, magas fényesség Medál 316L acélból - ezüst színű gitár, magas fényesség

Medál sebészeti acélból ezüst árnyalatban és elektromos gitár alakjában.

Védelmező angyal ónix ásvány medál Védelmező angyal ónix ásvány medál

Az angyalok szerint, ha mindenki megtanulna kérdések, kételyek nélkül bízni az ösztöneiben, a világ sokkal békésebb hely lehetne. Bízz magadban, és válaszd ki saját védőangyal vagy segítő angyalodat! A megérzés útba igazító, és nem megmagyarázó rendszer. Tanulj meg tehát bízni az ösztöneidben anélkül, hogy mindig keresnéd a magyarázatokat, a visszaigazolást. A valódi ásvány medál fém akasztó részét

Átfúrt medál jáspis kép farkas 35x42mm Átfúrt medál jáspis kép farkas 35x42mm

Egyedi ásvány ékszer.

Szív medál pávakagyló 40x40mm Szív medál pávakagyló 40x40mm

Egyedi ásvány ékszer.

Angyalszárny fém medál jáspis vörös 15x45mm Angyalszárny fém medál jáspis vörös 15x45mm

Egyedi ásvány ékszer.

Hexagon medál Unakit 3cm Hexagon medál Unakit 3cm

Egyedi ásvány ékszer.

Róka medál fémmel Opalit 2x3cm Róka medál fémmel Opalit 2x3cm

Egyedi ásvány ékszer.

20/25mm Jáspis óceán csepp medál 20/25mm Jáspis óceán csepp medál

Egyedi ásvány ékszer.

Népszerű termékek

Női ruha 73333
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ezüst fülbevaló 89357
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SOFIA ezüst gyöngy medál medál AEAP2684Z,PFM/R
11 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Urban Classics Ladies Hoody lightmint
16 758 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nehézsúlyú póló, borsózöld, XL
3 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris fekete magassarkú női bokacsizma
18 240 Ft
Az ár frissült 17.05.2024