4 160 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Egyedi ásvány ékszer.

Raktáron
Termékleírás

Egyedi ásvány ékszer.

Életfa ásvány medálok

Az Életfa ásvány medálok különleges jelentőséggel bírnak az alkatézis folyamatában. Ezek a medálok nem csupán díszítő elemek, hanem mélyebb spirituális üzeneteket hordoznak magukban. A medálok anyaga ásvány, amely a Föld erejét és tisztaságát hordozza magában. Az Életfa motívum pedig a természet erejét, az egységet és az örök életet jelképezi.

Az Életfa ásvány medálok ideális kiegészítői az alkatézis oktatásnak és hitéleti formációnak. A gyermekek számára fontos, hogy vizuálisan is megértsék azokat a fogalmakat és értékeket, amelyeket tanítanak nekik. Az Életfa medál segítségével könnyebben be tudják építeni ezeket az értékeket a mindennapjaikba, és emlékeztetőül szolgálhatnak a hit jegyében.

Az Életfa ásvány medálok kiváló minőségű, precízen kidolgozott darabok. Mindegyik medál egyedi, hiszen az ásványok természetes színárnyalatai eltérőek, így mindenki megtalálhatja számára a legmegfelelőbbet. A medálok rendkívül tartósak, és hosszú távon is megőrzik szépségüket, így ajándékként is tökéletes választás lehet a hívek, tanulók vagy barátok számára.

Az Életfa ásvány medálok széles választékát kínáljuk weboldalunkon, így könnyedén válogathat az érdeklődők a különböző színű és formájú medálok közül. A rendelés egyszerű és gyors, a vásárlók biztonságos környezetben tudnak fizetni, és rövid időn belül kézhez kapják a kiválasztott medált. Ha valaki segítségre van szüksége a választásban, készséggel állunk rendelkezésére, hogy megtaláljuk számára a legmegfelelőbb Életfa ásvány medált.

Az Életfa ásvány medálok egyedi szépségükkel, spirituális üzenetükkel és minőségükkel garantáltan hozzájárulnak az alkatézis élményéhez és hatékonyságához. Legyen szó hitéleti formációról, oktatásról vagy személyes spirituális fejlődésről, ezek a medálok egy különleges eszköz lehetnek a hittel való kapcsolat elmélyítéséhez. Válassza az Életfa ásvány medálokat, és legyen részese ennek a csodálatos élménynek!

Népszerű termékek

Női ruha 73333
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ezüst fülbevaló 89357
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SOFIA ezüst gyöngy medál medál AEAP2684Z,PFM/R
11 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Urban Classics Ladies Hoody lightmint
16 758 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nehézsúlyú póló, borsózöld, XL
3 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris fekete magassarkú női bokacsizma
18 240 Ft
Az ár frissült 17.05.2024