5 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Kereknyakú és rövid ujjú Csípőnél bővebb fazonú és két oldalt zsebes Nagyon kellemes, pamut anyagú A ruha anyaga enyhén sztreccses, 3-5 centit enged, így a centis adatok figyelembe vételénél ezt bele kell számolni Nincs méretezve, a centis adatok alapján S-M méretre ajánljuk Anyaga: 97% pamut, 3% elasztán S-M Teljes hossz 89 Mellbőség 92 Derék 88 Csípő 102

Raktáron
Termékleírás

Kereknyakú és rövid ujjú Csípőnél bővebb fazonú és két oldalt zsebes Nagyon kellemes, pamut anyagú A ruha anyaga enyhén sztreccses, 3-5 centit enged, így a centis adatok figyelembe vételénél ezt bele kell számolni Nincs méretezve, a centis adatok alapján S-M méretre ajánljuk Anyaga: 97% pamut, 3% elasztán S-M Teljes hossz 89 Mellbőség 92 Derék 88 Csípő 102 Ujjhossz válltól -

Ruhák

Üdvözöllek az Ruhák alkatéziséhez weboldalon! Ez a rendkívül informatív és szórakoztató oldal a ruhák kategóriájával foglalkozik, és mindent megtalálsz itt, amire a stílusos öltözködéshez és a divat világához szükséged lehet.

A weboldalunk célja, hogy segítséget nyújtson abban, hogyan válassz ruhákat az alkatodhoz igazodva. Tudjuk, hogy minden ember más és más, és mindenki különböző testalkattal rendelkezik. Ezért fontos olyan ruhákat választani, amelyek kiemelik a legelőnyösebb vonásokat és elfedik az esetleges kisebb hibákat.

Ezen az oldalon található egy átfogó cikk a különböző testalkat típusokról, és hogy melyik ruhadarabok állnak jól az adott testalkaton. Vegyük például az alagútkeresztet. Megmutatjuk, hogyan lehet ezeket az alkatokat vizuálisan kiegyenlíteni és vonzóbbá varázsolni a megfelelő ruhaválasztással.

Nem csak a nőkre összpontosítunk, hanem a férfiakra is! Férfiak számára is találsz tippeket arról, hogyan válassz stílusos és jól passzoló ruhákat az adott testalkathoz. Legyen szó molett alkatról vagy hosszú végtagokról, segítünk eligazodni a legjobb darabok között.

Az oldalunkon a különböző ruhadarabok kategóriáira is kitérünk. Megmutatjuk, hogyan válassz a farmerok közül az alkatodnak megfelelő szabást, vagy hogyan válassz megfelelő alkalmi ruhákat a különböző eseményekre.

Ezenkívül stílustippeket is nyújtunk, amelyek segítenek abban, hogyan hozz létre különböző outfiteket az adott testalkathoz. Tanácsokat adunk az alkatod kiemelésére, vagy ahhoz, hogyan hozz létre egyedi megjelenésű öltözékeket.

Szintén találhatsz itt olyan cikkeket és posztokat, amelyek a divat legújabb trendjeivel és stílusokkal foglalkoznak. Mindig frissítjük az oldalt a legújabb információkkal és divattal kapcsolatos tippel.

Reméljük, hogy a weboldalunk segít neked megtalálni a számodra tökéletes ruhákat, és önbizalmadat és stílusodat is kiemelik. Keltsd életre a ruháidat, légy önmagad és ragyogj minden alkalommal!

Válaszd ezt az oldalt az Ruhák alkatéziséhez, és változtasd meg a ruhaválasztásod módját!


Urban Classics Ladies Hooded Feather Cardigan whitesand Urban Classics Ladies Hooded Feather Cardigan whitesand

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

Urban Classics Ladies Tie Dye Dress black Urban Classics Ladies Tie Dye Dress black

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

ONLY CARMAKOMA Női ruha CARCELINA Regular Fit 15295288 Black 4XL ONLY CARMAKOMA Női ruha CARCELINA Regular Fit 15295288 Black 4XL

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

Tom Tailor Női ruha 1036603.14482 XL Tom Tailor Női ruha 1036603.14482 XL

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

Jacqueline de Yong Női ruha JDYNEW Relaxed Fit 15300295 Black M Jacqueline de Yong Női ruha JDYNEW Relaxed Fit 15300295 Black M

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

Heavy Tools Női ruha Valcan O5W23460DP XXL Heavy Tools Női ruha Valcan O5W23460DP XXL

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

Dstreet Trendi halvány kék női ruha Maina Dstreet Trendi halvány kék női ruha Maina

Anyagösszetétel: 100% poliészter A modell (172 cm) S-es méretet visel MÉRET HOSSZ (A) MELLSZÉLESSÉG (B) DERÉK SZÉLESSÉG (C) CSÍPŐ SZÉLESSÉG (D) KÜLSŐ UJJHOSSZ (E) BELSŐ UJJHOSSZ (F) XS 84 38 29 52 42 19 S 88 41 30 53 44 19 M 89 43 32 55 44 19 L 90 44 34 58 46 20 *a táblázatban szereplő méretek cm-ben vannak megadva

Piros színű, flitteres ruha Piros színű, flitteres ruha

Elegáns, piros színű, flitteres női ruha, minőségi anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Rózsaszín kapucnis pulóver ruha hölgyeknek Rózsaszín kapucnis pulóver ruha hölgyeknek

Női, rózsaszín pulóver ruha kapucnival, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Félgarbós nyakú, testhezálló, kötött anyagú ruha S-M-L Félgarbós nyakú, testhezálló, kötött anyagú ruha S-M-L

Félgarbós nyakú és hosszú ujjú Kellemes, puha, bordázott, gépi kötött anyagú Testhezálló fazonú Nincs méretezve, S-M-L méretre ajánljuk A felső anyaga sztreccses, 20-25 centit enged, így a centis adatok figyelembe vételénél ezt bele kell számolni Anyaga: 50% viszkóz, 28% poliészter, 22% poliamid S-M-L Teljes hossz 93 Mellbőség 82 Derék 70 Csípő 84 Ujjhossz válltól

Atléta fodros ruha, szürke színben Atléta fodros ruha, szürke színben

Atléta fodros ruha, szürke színben, minőségi anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

ONLY Női ruha ONLMAY Regular Fit 15257472 Night Sky XS ONLY Női ruha ONLMAY Regular Fit 15257472 Night Sky XS

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

Heavy Tools Női ruha Vilma O5S24458NA M Heavy Tools Női ruha Vilma O5S24458NA M

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

Nyomott tekercsruha Nyomott tekercsruha

A csavart ruha keresztbe tett nyakkivágásával, virágmintájával és élénk színeivel győzött meg minket. Könnyen ápolható, légies krepp. V-nyakkivágás. Rövid pillangó ujjak. Derékrész fodros betéttel és húzózsinórral. Lekerekített elülső végek tekercshatással. Gépben mosható.

Egyszínű, hosszú ruha kivágott ujjakkal Egyszínű, hosszú ruha kivágott ujjakkal

Egyszínű, hosszú ruha, amely elegáns részletekkel tűnik ki: kiugró ujjak, kiugró derékrész és maxi hosszúság. Mell alatti betét fedett gombokkal. Lekerekített hasíték elöl a derékrészen. Béka derékrész hátul. Könyékig érő, fodrosan bővített ujjak. Gépben mosható.

Hosszú ruha etno mintával Hosszú ruha etno mintával

Etno minta díszíti a hosszú ruhát az eredeti megjelenésért. Vénuszközépig érő hossz. Rövid ujjak húzózsinórral. Lejtett vállak. Magas derekú hasíték. Mély oldalsó hasítékok. Kiterített szegély. Gépben mosható.

Rövid ruha nyomtatott mintával és kerek nyakkivágással Rövid ruha nyomtatott mintával és kerek nyakkivágással

A rövid ruhát kizárólag a Blancheporte által tervezett virágmintával díszítették. Kerek nyakkivágás. Exkluzív virágmintás. Légies kreppből készült, fodros hatással. Hosszú, puffos ujjak. Gumírozott mandzsetták. Rövid, bővített szabású. Egyenes szegély. Gépben mosható.

Hosszú ruha grafikus mintával Hosszú ruha grafikus mintával

A boho divatstílus egy hosszú, grafikus mintás ruhát hoz. lábszárközépig érő hosszúság. V-nyakkivágás és gomblyuk. Rövid bordás ujjak húzózsinórral. Leesett vállak. Magas derék szabású. Mély oldalsó hasítékok. Kiszélesedő szegély. Mosógépben mosható.

Voile ruha virágmintás Voile ruha virágmintás

Ez a nőies, virágmintás voile ruha a női ruhatár egyik kincse. V-nyakkivágás. Eredeti redők a nyakkivágás körül, elöl és hátul. Kéttónusú nyomtatás. Lapos fodrok a vállaknál. Kivágás a mellrész alatt. Hosszú ujjak. Gombos mandzsetta. Egyenes szegély. Gépben mosható.

Hátul hosszított, alján összehúzható, rövid ujjú ruha L-XL Hátul hosszított, alján összehúzható, rövid ujjú ruha L-XL

Kereknyakú és rövid ujjú Hátul hosszított és csípőnél zsebes Alján összehúzható Kellemes, pamut és viszkóz anyagú A felső anyaga nem sztreccses Nincs méretezve, a centis adatok alapján L- XL méretre ajánljuk Anyaga: 50% pamut, 5% viszkóz L-XL Teljes hossz 85/90 Mellbőség 118 Derék 114 Csípő 120 Ujjhossz válltól -

Népszerű termékek

Női ruha 73333
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ezüst fülbevaló 89357
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SOFIA ezüst gyöngy medál medál AEAP2684Z,PFM/R
11 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Urban Classics Ladies Hoody lightmint
16 758 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nehézsúlyú póló, borsózöld, XL
3 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris fekete magassarkú női bokacsizma
18 240 Ft
Az ár frissült 17.05.2024