21 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Női karkötő fonott ezüstből. A karkötő 3 cm hosszúságú hosszabbító láncot tartalmaz. Súly: 8 g TIPP: nézze meg, hogy néz ki az egész Calza szett egy nőn.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Női karkötő fonott ezüstből. A karkötő 3 cm hosszúságú hosszabbító láncot tartalmaz. Súly: 8 g TIPP: nézze meg, hogy néz ki az egész Calza szett egy nőn.

Karkötők

A Karkötők alkatézisé weboldal egy olyan hely, ahol minden férfi és nő megtalálhatja az igényeinek és stílusának legmegfelelőbb karkötőt. Az oldal különböző típusú és anyagú karkötőket kínál az ékszerkedvelőknek, akik szeretnék kifejezni egyedi ízlésüket és személyiségüket.

Az alkatézis során a weboldal megbízható és útmutatást nyújtó forrásként szolgál azok számára, akik nemcsak egy szép karkötőt szeretnének választani, hanem szeretnék megérteni a karkötők jelentését, különféle típusait és jelentőségét.

Az oldalon elérhető információk képet festenek a karkötőt viselő személy karakteréről, életstílusáról és személyes hitrendszeréről. Az alkatézis részletesen bemutatja a karkötők anyagait, mint például a bőr, a fém vagy a gyöngyök, és azt, hogy milyen jelentéssel bírnak az emberek életében.

A weboldal alaposan dokumentálja a karkötők történetét és jelentőségét egy adott kultúrában vagy vallásban. Az alkatézis között megtudhatjuk, hogy a bőrkarkötők erősíthetik a személyes erőt vagy a védelmet, hogy a mágneses karkötők enyhíthetik a fájdalmat, és hogy a gyöngyökkel díszített karkötők minden kultúrában a bőséget vagy a szerencsét jelképezhetik.

Az alkatézis segít választani a karkötőt, amely az egyéni igényekhez, ízléshez és értékekhez igazodik. Azoknak, akik szeretnének egyedi és személyre szabott karkötőt viselni, az oldalon bemutatott különböző stílusok és tervezések a választékukat gazdagítják.

A weboldal egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, könnyen böngészhető kategóriarendszerrel. A termékleírások részletesek és jól strukturáltak, számos fényképpel kiegészítve, hogy a legjobban megismerhessük a karkötőt. Továbbá, az oldalon található vásárlói vélemények és értékelések segítenek abban, hogy megbizonyosodjunk a minőségről és elégedettségről.

Az oninars.com Karkötők alkatézisé weboldal a legmegbízhatóbb hely, ahol megtalálhatod az ideális karkötőt, amely nem csak a stílusodat tükrözi, hanem személyiségedet is kifejezi, és emellett hasznos információkat is nyújt azokról, amit viselni fogsz.

velkost 19

SOFIA ezüst karkötő  karkötő AMBRG133 SOFIA ezüst karkötő karkötő AMBRG133

Női karkötő fonott ezüstből. A karkötő 3 cm hosszúságú hosszabbító láncot tartalmaz. Súly: 8 g TIPP: nézze meg, hogy néz ki az egész Calza szett egy nőn.

SOFIA ezüst karperec  karkötő AEAG0115/R SOFIA ezüst karperec karkötő AEAG0115/R

A SOFIA ezüst karkötő karcsú és elegáns kiegészítője lehet bármely női ruházatnak. Az AEAG0115/R modell rendkívül finom részletekkel rendelkezik, amelyek megmutatják a magas minőségű kivitelezést és a precíz kidolgozást. Az ezüst karperec karkötő egy széles, sima kialakítással rendelkezik, amely csillogó felületével feldobja a viselője megjelenését. Bármilyen alkalmakra tökéletes választás lehet, legyen

THOMAS SABO karkötő Disc silver  karkötő A2043-001-21-L19V THOMAS SABO karkötő Disc silver karkötő A2043-001-21-L19V

A THOMAS SABO Disc Silver karkötő remek választás az elegáns és stílusos nők számára. A karkötő ezüst színű, és exkluzív designnal rendelkezik. Az egyedi disc motívumok feldobják minden szettet, így tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletének vagy akár alkalmi ruházatának is. A karkötő kifinomult és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének, és tökéletes választás lehet ajándéknak is a szeretteinek.

Brilio Arany női karkötő Lambáda 18 cm 261 115 00273 Brilio Arany női karkötő Lambáda 18 cm 261 115 00273

Morellato Szerencsét hozó acél gyöngy karkötő Maia SAUY15 Morellato Szerencsét hozó acél gyöngy karkötő Maia SAUY15

A Morellato ékszereket eredeti csomagolásukban szállítjuk.

Morellato Luxus bőr karkötő férfiaknak Moody SQH54 Morellato Luxus bőr karkötő férfiaknak Moody SQH54

A Morellato Luxus bőr karkötő egy elegáns és stílusos kiegészítő, melyet kifejezetten férfiak számára terveztek. A karkötőt minőségi bőrből készítették, melynek felülete prémium minőségű és puha tapintású. A karkötőt egyedi Moody SQH54 mintázat díszíti, melynek elegáns és modern megjelenése kiemeli viselője stílusát. A Morellato bőr karkötő kényelmes viseletet biztosít a nap minden szakaszában, és

Beneto Gyöngykarkötő lávakőből és jáspisból MINK108 17 cm Beneto Gyöngykarkötő lávakőből és jáspisból MINK108 17 cm

Javasoljuk, hogy az ékszerekhez vásároljon kínálatunkból egy ajándékdobozt is.

Brilio Silver Elegáns aranyozott karkötő cirkónium kővel BRC23Y Brilio Silver Elegáns aranyozott karkötő cirkónium kővel BRC23Y

BROSWAY karkötő Symphonia  karkötő BWBYM65 BROSWAY karkötő Symphonia karkötő BWBYM65

Női Brosway acél karkötő átlátszó kristályokkal díszítve. A karkötő hossza: 15 + 3 cm.

Police Modern bőr karkötő férfiaknak Skive PEAGB2120005 Police Modern bőr karkötő férfiaknak Skive PEAGB2120005

Ha szereted a modern és vagány stílust, ez a Police Modern bőr karkötő ideális választás számodra! A Skive PEAGB2120005 modell kiemelkedő minőségű barna bőrből készült, melyet szálakkal varrtunk össze a tartósság érdekében. Az egyedi kialakítású acél csat teszi még különlegesebbé ezt a karkötőt, amely tökéletesen passzol mindenféle öltözékhez. Legyen szó egy elegáns eseményről vagy egy laza hétköznapról,

Opalit ásvány karkötő Opalit ásvány karkötő

Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve. Nikkelmentes ékszer. Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer. Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.     Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan

REBEL & ROSE karkötő Indian Summer  karkötő RR-40046-G REBEL & ROSE karkötő Indian Summer karkötő RR-40046-G

REBEL & ROSE női karkötő színes acháttal és acélgolyókkal, melyek 18 karátos sárga arannyal vannak futtatva. Kő mérete: 4 mm. A karkötő hossza kb.16,5 cm.

AMEN ezüst karkötő cirkóniákkal  karkötő BRGORM3 AMEN ezüst karkötő cirkóniákkal karkötő BRGORM3

Női ezüst karkötő színes cirkóniákkal, rózsaarannyal futtatva. Hossz: 16 + 3 cm. Súly: 3 g.

Morellato Bájos ezüst karkötő cirkónium kövekkel Tesori SAIW141 Morellato Bájos ezüst karkötő cirkónium kövekkel Tesori SAIW141

Az elegáns és bájos Morellato karkötő tökéletes kiegészítője lesz minden nő ruhatárának. A karkötőt ezüst anyagból készítették, és cirkónium kövekkel díszítették, amelyek csillogó hatást kölcsönöznek az ékszernek. A karkötő rendkívül finom és nőies megjelenésével bármelyik szettet feldobhatja, legyen szó hétköznapi vagy elegáns eseményről. A Morellato karkötő biztosan elvarázsol mindenkit, aki viseli,

La Petite Story Négylevelű lóhere gyöngykarkötő Friendship LPS05ATA21 La Petite Story Négylevelű lóhere gyöngykarkötő Friendship LPS05ATA21

SOFIA ezüst karkötő  karkötő R-FIG100NR SOFIA ezüst karkötő karkötő R-FIG100NR

Uniszex ezüst karkötő a népszerű FIGARO mintában.

Fossil Nyitott szilárd acél karkötő JF04558040 Fossil Nyitott szilárd acél karkötő JF04558040

Guess Férfi bőr karkötő Lion King JUMB01312JWYGBKT/U Guess Férfi bőr karkötő Lion King JUMB01312JWYGBKT/U

A Guess ékszereket a márka logójával díszített eredeti szövetzacskóban szállítjuk. A dobozt a csomagolás nem tartalmazza.

Troli Acél bokalánc Delfin Troli Acél bokalánc Delfin

La Petite Story Szilárd karkötőMyself LPS05ATA03 La Petite Story Szilárd karkötőMyself LPS05ATA03

Népszerű termékek

Női ruha 73333
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ezüst fülbevaló 89357
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SOFIA ezüst gyöngy medál medál AEAP2684Z,PFM/R
11 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Urban Classics Ladies Hoody lightmint
16 758 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nehézsúlyú póló, borsózöld, XL
3 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris fekete magassarkú női bokacsizma
18 240 Ft
Az ár frissült 17.05.2024