9 618 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

Raktáron
Termékleírás

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

Ruhák

Üdvözöllek az Ruhák alkatéziséhez weboldalon! Ez a rendkívül informatív és szórakoztató oldal a ruhák kategóriájával foglalkozik, és mindent megtalálsz itt, amire a stílusos öltözködéshez és a divat világához szükséged lehet.

A weboldalunk célja, hogy segítséget nyújtson abban, hogyan válassz ruhákat az alkatodhoz igazodva. Tudjuk, hogy minden ember más és más, és mindenki különböző testalkattal rendelkezik. Ezért fontos olyan ruhákat választani, amelyek kiemelik a legelőnyösebb vonásokat és elfedik az esetleges kisebb hibákat.

Ezen az oldalon található egy átfogó cikk a különböző testalkat típusokról, és hogy melyik ruhadarabok állnak jól az adott testalkaton. Vegyük például az alagútkeresztet. Megmutatjuk, hogyan lehet ezeket az alkatokat vizuálisan kiegyenlíteni és vonzóbbá varázsolni a megfelelő ruhaválasztással.

Nem csak a nőkre összpontosítunk, hanem a férfiakra is! Férfiak számára is találsz tippeket arról, hogyan válassz stílusos és jól passzoló ruhákat az adott testalkathoz. Legyen szó molett alkatról vagy hosszú végtagokról, segítünk eligazodni a legjobb darabok között.

Az oldalunkon a különböző ruhadarabok kategóriáira is kitérünk. Megmutatjuk, hogyan válassz a farmerok közül az alkatodnak megfelelő szabást, vagy hogyan válassz megfelelő alkalmi ruhákat a különböző eseményekre.

Ezenkívül stílustippeket is nyújtunk, amelyek segítenek abban, hogyan hozz létre különböző outfiteket az adott testalkathoz. Tanácsokat adunk az alkatod kiemelésére, vagy ahhoz, hogyan hozz létre egyedi megjelenésű öltözékeket.

Szintén találhatsz itt olyan cikkeket és posztokat, amelyek a divat legújabb trendjeivel és stílusokkal foglalkoznak. Mindig frissítjük az oldalt a legújabb információkkal és divattal kapcsolatos tippel.

Reméljük, hogy a weboldalunk segít neked megtalálni a számodra tökéletes ruhákat, és önbizalmadat és stílusodat is kiemelik. Keltsd életre a ruháidat, légy önmagad és ragyogj minden alkalommal!

Válaszd ezt az oldalt az Ruhák alkatéziséhez, és változtasd meg a ruhaválasztásod módját!


Urban Classics Ladies Organic Empire Valance Tee Dress brown Urban Classics Ladies Organic Empire Valance Tee Dress brown

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

Pieces Női ruha PCTALA Regular Fit 17133694 Black XS Pieces Női ruha PCTALA Regular Fit 17133694 Black XS

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

Smashed Lemon Női ruha 23080-600 XL Smashed Lemon Női ruha 23080-600 XL

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

Smashed Lemon Női ruha 23124-520-000 3XL Smashed Lemon Női ruha 23124-520-000 3XL

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

Tom Tailor Női ruha Slim Fit 1036843.31952 L Tom Tailor Női ruha Slim Fit 1036843.31952 L

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

Vero Moda Női ruha VMPIXI Regular Fit 10296553 Brown Lentil XS Vero Moda Női ruha VMPIXI Regular Fit 10296553 Brown Lentil XS

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

Heavy Tools Női ruha Vicenta O5W23462CA S Heavy Tools Női ruha Vicenta O5W23462CA S

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

Sárga midi ruha, színes mintával Sárga midi ruha, színes mintával

Minőségi anyagból készült, a legújabb divattrendek szerint megtervezett, sárga színű, mintás, könnyű női nyári ruha.

Bordó színű bársony ruha meghosszabbított háttal hölgyeknek Bordó színű bársony ruha meghosszabbított háttal hölgyeknek

Női bordó színű bársonyruha, meghosszabbított háttal, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Zöld színű, rövid váll ruha Zöld színű, rövid váll ruha

Zöld színű, rövid váll ruha, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Desigual Női ruha Vest Malver 24SWVW122000 S Desigual Női ruha Vest Malver 24SWVW122000 S

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt . A Desigual márkát az egyediség jellemzi, ezért a termék mintázata nem feltétlenül 100%-ban egyezik meg a fotón ábrázolt mintával.

Heavy Tools Női ruha Vaya E9S24498NA L Heavy Tools Női ruha Vaya E9S24498NA L

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

LOAP Női ruha BAELA CLW2451-I53YI M LOAP Női ruha BAELA CLW2451-I53YI M

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

Heavy Tools Női ruha Vilma O5S24458NA XL Heavy Tools Női ruha Vilma O5S24458NA XL

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

Krepp ruha fodrokkal és keresztezett nyakkivágással Krepp ruha fodrokkal és keresztezett nyakkivágással

A nőiség teljességéhez válasszon egy könnyű kreppből készült, finom fodrokkal díszített ruhát. Hossza térd fölött. V-nyakkivágás tekercshatással. Hosszú fodros ujjak. Fodrok a vállakon. Gumírozott ujjvégek. Gumírozott derékrész. Levehető öv, hurokkal a megkötéshez. Lekerekített elülső végek a hüvelyhatás érdekében. Széles fodorral ellátott, szélesített szegély. Gépben mosható.

Midi egyszínű ruha rövid ujjú Midi egyszínű ruha rövid ujjú

A kényelem és a nőiesség kombinációja egy rövid ujjú midi ruhában. Midi hosszúságban. V-nyakkivágás gombos záródással. Lejtett vállak. Magas derekú és fodros szabás. Oldalt húzózsinórok, amelyek hátul megkötnek. Mély oldalsó hasítékok. Hosszabbított szegély. Gépben mosható.

Egyenes, légies, nyomtatott ruha Egyenes, légies, nyomtatott ruha

Egy biztos, ez az egyenes mintás ruha minden nőnek jól áll! Enyhén kivágott szabásával és a hozzá illő övvel győződj meg róla. V-nyakkivágás eredeti gombos záródással. Rövid ujjak, ejtett vállak. Nyomott öv hurokkal (levehető). Egyenes, hízelgő szabás. Enyhén kiugró szegély. Légies, természetes kötés. Nyomtatott grafikus minta. Gépben mosható.

Nyomott egyenes ruha, újrahasznosított poliészter (**) Nyomott egyenes ruha, újrahasznosított poliészter (**)

Légies krepp, puffos ujjak és aranyos minta - az újrahasznosított poliészterből készült egyenruhát nem szabad szem elől téveszteni. Szellős kreppből készült, csak mosd ki és szárítsd meg, és máris készen állsz. Hossza térd fölött. Kerek nyakkivágás fodrokkal. Könyökig érő ujjak. Fodor a vállakon. Magas derékrész húzózsinórral. Gombok hátul. Törzsrész párnázottság. A Blancheporte újrahasznosított poliészterből

Keresztbevágott nyakkivágású, dekoltázsú, dekoltázs nélküli, nyomtatott, bordó midi ruha Keresztbevágott nyakkivágású, dekoltázsú, dekoltázs nélküli, nyomtatott, bordó midi ruha

A nyomott hosszú ruhát úgy tervezték, hogy egy női ívet és nagyobb mellszobrot simítson. Rugalmas, selymes és környezetbarát kötött anyagból készült. Keresztes V-nyakkivágás diszkrét gombos zárással. Kivágás mellmagasságban. Rövid kiszélesedő ujjak. Derékrészben rugalmas derék, redőkkel díszítve. Kiszélesedő szegély. Ez a termék Lenzing™ EcoVero™ viszkózból készült. Az EcoViscoza egy fenntarthatóan

Angol hímzésű ruha Angol hímzésű ruha

Szeress bele ebbe az angol hímzett ruhába, amely légies és nőies megjelenést sugároz. Édeskés nyakkivágás, egyenes hátrész. Széles, rövid, kimonó stílusú ujjak vállfodrokkal. Angol hímzéses applikációk az ujjak végén. Szélesített szegély széles fodros fodrokkal. Gépben mosható.

Népszerű termékek

Női ruha 73333
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ezüst fülbevaló 89357
0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SOFIA ezüst gyöngy medál medál AEAP2684Z,PFM/R
11 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Urban Classics Ladies Hoody lightmint
16 758 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Nehézsúlyú póló, borsózöld, XL
3 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tamaris fekete magassarkú női bokacsizma
18 240 Ft
Az ár frissült 17.05.2024